2016, då satsar jag på…

Nu är det verkligen dags att satsa på bloggen. Snart är det ett nytt år och detta år kommer föra med sig många förändringar. Jag kommer antagligen att bli student och till hösten flytta hemifrån och studera vidare i grannlandet Sverige. Men vill även sätta upp konkreta mål för min kära underbara blogg. 2016 kommer jag att satsa på bättre bilder. Ja det är ju inte så trevligt med mobilbilder jämt och ständigt utan lite bättre kvalité på bilderna gör bloggen lite fräschare. Inget slarv här, utan det skall vara perfekt.

Jullovet närmar sig och jag börjar få undan allt plugg, har ett tal att öva på till imorgon men det fixar jag galant. Prata är något som jag kan! Har fått höra här hemma att jag borde bli politiker bara för att jag pratar så mycket, men inte direkt det jag hade tänkt mig. Journalister behöver även ha talets förmåga.

Vet ni vad!!! Nu har det kommit lite snö och det känns underbart, dessutom är det minusgrader. Detta förgyllde min dag. Längtar verkligen tills det blir en riktig vinter. Åka pulka och leka i snön med syskonen och bäst av allt, bygga snögubbar.

Nån annan än jag som vill ha en riktig vinter?

//Carco

2

Gillar

Kommentarer