3 dagar kvar

Denna vecka är min favoritvecka på året, tre toppendagar. Imorgon är det fastlagstisdagen, på onsdag alla hjärtans dag och på torsdag är det min födelsedag. Kan det bli en bättre vecka än så?
Svar : Nej!

Min födelsedag är den bästa dagen på året och när jag fortfarande bodde i Finland brukar jag alltid ha ett stort kalas. Fira tillsammans med alla mina vänner, detta blir lite krångligare här i Sverige, men fira min födelsedag det ska jag.

Jag har fått berättat för mig av mina föräldrar att jag sagt att jag aldrig kommer fira min födelsedag igen om en av mina systrar skulle fylla är tidigare än mig. Trots att det är 6 års skillnad mellan henne och mig, så fyller hon ändå 6 dagar tidigare, d.v.s. 9e februari. Slutat fira min födelsedag har jag inte gjort, utan börjat fira större och större varje år.

Föselsedagar är det bästa som finns😉 Och tusen tack för presenten, faster med familj! Den kommer användas flitigt och godiset finns det inte mycket kvar av.

Tack också för alla kort jag fått, ännu är inte min födelsedag, men det är bra att förbereda sig mentalt. Hela 21 år blir jag. Tänk vad åren går, men ännu är jag pappas lilla flicka!

//Carco

Gillar

Kommentarer