Allt är min pojkväns fel

Vet ni den där känslan då ni flyttat hemifrån och era kläder försvinner men ni inte har några syskon att skylla på som kan ha lånat era kläder i smyg!?! Vem ska man skylla på då? Då ens tröjor och underkläder försvinner, inga syskon här i Sverige och det är inte jag som tappat bort dem. Så i detta fall är allt min pojkväns fel, det är garanterat han som lånar mina kläder i smyg, nån annan förklaring kan ju inte finnas… Har seriöst sökt överallt, så nån annan förklaring än att han snor mina kläder finns inte.

På tal om något annat så blev jag inte riktigt förstådd idag. Dessa finlandismer finns väldigt inrotat i mitt ordförråd, bland annat ordet ”överlopps”. Kan säga så mycket att mina svenska vänner fattade nada. Livet vet ni, inte lätt när det är svårt.

Idag har jag jobbat och nu känns det som att jag börjar komma in i systemet. Ja det finns oerhört mycket som jag måste lära mig ännu men grunderna börjar jag kunna. Tur att man har underbara kollegor som hjälper till då man är lite vilsen.

Förutom att min kille snor mina kläder så är han ganska underbar för det mesta ska ni veta. Och nej jag delar inte med mig utav honom 😉 Måndagsmorgon är värsta morgonen under hela veckan för det är oftast då han åker hem och lämnar mig kvar här, alldeles ensam. Nej men ni vet distansförhållande suger fikon ibland, speciellt då man måste säga hejdå.

Inte det jag tänkte berätta om så tillbaka till saken. Kom hem idag från jobbet och ser att det ligger ett paket i min postlåda. Asså va? Hur många paket ska jag få? Ni vet väl att jag fyller år först i februari och att julafton är i december? Men klagar det gör jag inte, tackar och tar emot. Så tusen tack underbara du, mobilskalet var mitt i prick, så min stil. ♥ Due allt lite gullig ibland och det är ju trots allt bara 4 dagar tills vi ses igen ÄVEN om det känns som en evighet♥

P.s På fredag vill jag gärna ha tillbaka mina kläder 😉

//Carco

6

Gillar

Kommentarer