Är det verkligen samma Carco som jag känner?

Det frågade en av mina vänner lite på skämt idag, varför? Jo det ska jag ta och berätta. för er. Fram tills nu har jag gått runt och protesterat mot tv serien Game of Thrones, varför? Jo för att både min pojkvän och bästa vän är besatta av den serien, därför kan inte jag gilla den, under inga omständigheter. Nu har jag sett 4 avsnitt och det är en väldigt jobbig serie att kolla på, men med sällskap fungerar den. Det är inte en favorit, men den fungerar som tidsfördriv.

Sen har jag kommit igång med mitt gymmande och det känns verkligen bra. 3 gånger i veckan är målet och det räcker gott och väl. Som jag tidigare sagt är mitt mål att bygga upp min rygg och axlar samt få en starkare bål. Det i sin tur leder till en bättre hållning och att jag mår bra. Så imorse blev det väckning vid 05.15 och bara att masa iväg sig till gymmet, sen när man var klar där var man vaken och pigg, redo att jobba.

Gu vad jag låter som en morgon människa, men det är jag inte. I ärlighetens namn skulle jag ha kört dagens pass i förrgår, men orkade inte så det blev istället idag. Så någon stenhård träning är det inte, utan vi börjar med en mjukstart.

//Carco

​P.s Den övningen som ni ser ovan den är en riktig pain in the ass, fy tusan vad den är jobbig. Hur mycket vikter jag har vågar jag inte ens berätta, men jag kämpar på. Även köttbullemaskinen är knas, den är både jobbig och knasig, denna är endast jobbig så in i norden.

Gillar

Kommentarer