Ätstörningstankar och operation

Min operation närmar sig med stormsteg men jag känner mig rätt lugn inför den. Innan jag hade varit och planerat operationen var det en sån stress inombords. Många tankar på min tidigare ätstörning. Hur skulle jag klara av att vara utan mat en längre period, hur skulle jag känna och hur skulle mina tankar gå när jag inte får äta mat?

Även om jag är friskförklarad kommer tankarna ibland. Speciellt när det gäller tillfällen som detta. Ätstörningen finns alltid i bakhuvudet, även om man lärt sig leva ett friskt liv. I mitt fall har jag "tur i oturen" när det kommer till den inplanerade operationen. Jag får äta middag kvällen innan och under natten får jag dricka vatten eller saft. Mat får jag inte äta efter midnatt. Men när det endast är en timme kvar till operation får jag inte heller dricka.

I och med att min operation är så pass tidigt och allt med maten har löst sig så smidigt känner jag ingen oro. Dock kommer jag ihåg från en tidigare operation att jag kräktes efteråt. Håller tummarna för att jag slipper det denna gång.

Små saker kan göra att tankarna börjar snurra och den tidigare ätstörningen gör sig påmind. Till alla er som känner igen sig i det jag skriver, kämpa på, vi fixar detta! Det går att leva ett friskt liv!


//Carco

Gillar

Kommentarer

Sofi
,
Hej, jag brukar må illa vid operationer pga medicinerna, så brukar fråga efter och få illamående medicin. då brukar de vara trevligare.
Carcos
Carcos,
Bra att veta, tack❤️
nouw.com/carcos