Att känna sig dålig och ha höga krav

Att inte hinna träna eller att inte orka och välja att prioritera annat. Lite så är det för mig nu. Samtidigt som jag vet att det inte finns något krav på mig att träna så kan jag ändå känna mig dålig.

Ibland kan tankarna flyga iväg och gamla känslor från tiden med ätstörningen dyka upp. Dessa stunder är det skönt att bara reflektera kring allt. Varför känner jag mig dålig för att jag väljer bort att träna några dagar?

Jag tror mycket handlar om att jag har höga krav på mig själv. Stora mål och höga krav. Jag vet vad jag vill, men ibland kanske jag borde ha lite mindre krav. Så som det här exemplet. Jag har ett mål med att träna för att må bra och för att hämta extra energi. Nu har det varit mycket annat på gång och då borde jag inte ha samma krav på mig själv. Det låter hur logiskt och simpelt som helst men verkligheten är inte så logisk alltid.

Känner ni igen er?

Nu när det har varit många måsten och saker att stå i så behöver jag steppa ner lite. Jag behöver en lugn vecka utan en massa måsten och då faller träningen bort denna gång. Eller hur? Bara för det blir jag ingen dålig människa även om tankarna ibland spökar.

//Carco

Gillar

Kommentarer

candy95
candy95,
Carcos
Carcos,