Attityder till andra

De senaste dagarna har jag fått se väldigt olika attityder till andra människor. För några dagar sedan var jag ute och gå med au pair familjens hund. En tant kommer gåendes emot mig med sin hund. När vi är ca 10m ifrån varandra ropar hon åt mig ”Du får inte gå samma väg som mig, jag vill inte möta dig”. Inte direkt schysst om jag får säga vad jag tycker.

Men när jag var i Norrköping häromveckan träffade jag en vänlig snubbe. Hade på gpsen i mobilen och försökte förtvivlat orientera mig till skatteverket vilket inte var det lättaste. Då kommer en snubbe emot mig och säger ” Du ser vilse ut, vart är du påväg?”. Så jag förklarar honom att jag försöker hitta skatteverket men utan resultat. Vägbeskrivning fick jag och utan honom skulle jag nog inte ha hittat det. Skatteverket var nämligen på 2a våningen i ett köpcentrum.

Imorgon kväll bär det av mot Norrköping med bästa sällskapet. Har äntligen hittat ett köksbord samt stolar för en billig peng så hoppas verkligen att ingen annan hunnit köpa det.

//Carco

9

Gillar

Kommentarer