Även jag e tvungen o ha plast i munnen

Så är det. Idag var jag och hämtade ut min bettskena som jag skall ha under natten. Sånt är livet om man gnisslar tänder under natten. Det kommer ta ett tag att vänja mig då det känns så ovant o ha en stor enorm platsbit fast i övertänderna. Inte snyggt alls och med den i munnen kommer det inte gå o pussas. Haha minsta problemet men ändå 😉 Den är inte direkt snygg om man säger som så, tack och lov är det endast under natten som jag skall ha den.

Full rulle här i Norrköping som vanligt. Idag har jag försökt få igång min nya mobil men ja det gick ju inte så bra. Ja den fungerar meen vissa inställningar får jag inte fixat så det betyder att jag är tvungen att vänta till fredag tills min pojkvän kommer och fixar det.

Ikväll har jag rensat ur min garderob kläder som jag ej använder och kan lämna in på loppis. Har lite kvar att fixa i lägenheten ännu efter målningen så det skall jag också ta itu med. Mycket småfix men nödvändiga saker att ta itu med. Det som är skönt är att det inte är så stressigt i plugget just nu, men det kommer snart igen.

Dags att njuta så länge det varar!

//Carco

6

Gillar

Kommentarer