Blev grillad av läraren

Denna måndagsmorgon blev det tidig väckning eftersom det vankades utbildning i Stockholm. Praktikantveckan på SVT. Inte illa om jag får säga det själv.

Första dagen har varit riktigt givande och lärorik. Ser dock ännu mera framemot morgondagen för då ska vi vara i studion påriktigt. Kommer ihåg alla gånger vi med familjen på semestern åkt förbi SVT huset i Stockholm och man bara vågat drömma om att en dag få jobba där. Nu har jag utbildning där. Och praktik på SVT. Inte för att vara sån, men jag tycker det är lite häftigt. Lilla Carco skriker av glädje inom mig.

Trött i huvudet efter all information så det är skönt att sitta på tåget hem igen. Dock har jag massor kvar att göra. Plugga, plugga, plugga. Fick de sista kommentarerna på uppsatsen och de är brutala. Det bränns lite på vissa ställen. Yxigt, kontextlöst och helt ok, tack för det. Förstår men trodde inte att jag skulle blir grillad så rejält. Verkar som att jag har en hel del att göra i helgen.

Utöver det har det kommit en hel del snö, blandade känslor gällande det. Mysigt med snö, men jobbigt att cykelbanorna är igensnöade.

Dags att ta itu med plugget!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Hencko,
Usch, jag hatar när lärare ger mycket negativ kritik på en gång. Man känner sig så usel. Men det är bara att jobba på det och ta det som lärdom av en klokare. Låter väldigt spännande med SVT, grattis!
nutidminframtid.blogspot.com
Carcos
Carcos,
Eller hur! Lite väl hårt på men ändå bra feedback. Tack så mycket❤️
nouw.com/carcos