Carco gillar inte tidig väckning

Tidig väckning idag, precis som resten av veckan. För ovanlighetens skull börjar vi klockan 8 på universitetet. Det händer verkligen inte ofta! Vanligtvis börjar vi 10 eller 13. Inte kul trots att det är skönt att vara vaken tidigt och få uträttat lite smått. Har pluggat, städat, diskat och återigen pluggat. Ikväll blir det övning med kören och sen hem och tvätta lite. Har äntligen lyckats få en tvättid som passar mitt schema. Inte det lättaste om jag får säga det själv.

Är riktigt taggad på övning med kören. Så roligt med ett fritidsintresse här i Norrköping. Om jag inte hade haft det hade jag endast pluggat och jobbat hela tiden men ibland behöver man en paus från det. Vår första konsert för denna vår närmar sig med stormsteg. Vet ni det kommer bli super kul att äntligen få uppträda med en kör igen. Helt fantastiskt roligt.

Sen är det Menssittningen på fredag! Gissa om jag ser framemot att få ha myskläder på en sittning? Ja för er som inte vet vad en sittning är så är motsvarigheten i FInland en Sitz. Alltså en sorts tillställning fylld med program och god mat. I stora drag.

//Carco

7

Gillar

Kommentarer