Carco på ”blinddate”

Wow vilken spontankväll det blev igår och vilken givmild kille! Nu tänker ni säkert något i stil med ” Vad tusan Carco!! Blinddejt då du har pojkvän, hur tänkte du där?” Nej det var inte riktigt så som det låter. Här kommer hela historien.

Igår kväll hade jag äntligen pluggat klart och lade mig i sängen, käkade choklad och spelade UNO, kul va? Tröttnade ganska snabbt så kollade igenom sociala medier istället. Detta var vad jag hittade:

Det första jag tänkte när jag kommenterade var att detta kan ju inte vara sant! Showen var slutsåld och en biljett kostar ca 500sek! Vem skulle ge bort en sådan?

Efter ett tags funderande bestämmer jag mig för att gå dit och kolla om detta verkligen är sant, för hallå hur sannolikt är det att något sådant här händer och att jag får biljetten? Inte troligt alls.

10 minuter tills det börjar och endast 200m dit. Halvspringer och ser vilken aslång kö det är in. Jisses tänker jag detta kommer aldrig gå. Skriver åt personen att jag är påväg men kön är aslång och det visar sig att han gått och satt sig redan men lämnat biljetten åt den blonda biljettjejen till höger och att jag skall fråga efter Jerrys biljett. Sagt och gjort. En nervös Carco går fram och frågar gulligt ”Heeej har du möjligtvis en Jerrys biljett?”. OCH vet ni vad hon hade det!

Bara att hänga av sig jackan och försöka hitta sin plats. NI kommer aldrig tro vad ni läser men jag satt på 2a raden i mitten. Bästa platsen någonsin! Har velat gå och lyssna på Magnus Betnér så många gånger men det har aldrig blivit av men igår hände det magiska.

Så tusen tusen mega tack till dig biljettkillen. DU är en ängel♥ Och nej det var ingen blinddate, jag satt bredvid hans pappa och det visade sig senare att han hade fru och barn 😉 Sen har jag redan världens bästa pojkvän 😉

Men showen var fantastik och är så otroligt glad att jag tog till mig modet och chansade. Bättre att testa än att ångra sig efteråt!

Tack igen!

//Carco

P.s Ja rätt tjej fick biljetten, den som kommenterade statusen först var jag:) Och ja jag är fortfarande super lycklig!

2

Gillar

Kommentarer