CARCO ROASTAR GAME OF THRONES

Nu kommer ni garanterat att påpeka att jag inte har kollat på serien och inte vet något, då har ni fel. Min kära pojkvän tvingade mig att se några avsnitt och ja det var ungefär som jag hade tänkt mig. Det är bra filmat och det är spännande, ja det håller jag med om, MEN det är ingen serie för mig.

Jag har motarbetat denna serie så länge nu och nu tänkte jag ta och roasta den i detta inlägg.

Denarys,

1. Ursäkta, men våldtäkter och att bli bortgift är inte okej...

Bildkälla

Det första jag reagerade på i serien är dessa två, det är brutalt, hemskt och förfärligt, inte okej någonstans. Det blir inte heller när hennes broder är inblandad i det hela och att han ser henne som ett objekt. Nej det är inte okej.


2. Incest är inte heller okej, detsamma gäller försök till mord om man blir upptäckt...

Bildkälla

Incest är heller inte okej, och hela denna serie verkar vara fylld av detta. Sen att knuffa ner någon från ett torn när man blir upptäckt, det är ännu mindre okej. Ibland blir jag bara frustrerad. Kanske det är seriens mening, men nej.

3. Djurmisshandel är väldigt inte okej!

Bildkälla I ett avsnitt dödas en oskyldig varg, inte heller okej. Alltså det finns så mycket som jag stör mig på i denna serie. Är det någon annan än jag eller är jag den enda?

4. Människomisshandel och mord...

Bildkälla Bilden är inte helt korrekt i sammanhanget, men kände att mitt blogginlägg blir allt för läbbigt och äckligt så denna får duga. Men ja det är en massa misshandel och människor som dör hit och dit för minsta lilla grej. Jag kan bara konstatera att det inte är en serie för mig, men jag kan kolla den tillsammans med min pojkvän för att jag är en bra flickvän. För de som gillar den här genre av serie är den perfekt men jag gillar romantiska komedier, musikaler och typ krim.

//Carco

Gillar

Kommentarer