Dags att skaffa muskler

Nu börjat det mesta vara packat och klart, men hur jag ska få med mig alla väskor är ett senare problem. Vakuumförpackat kläder har jag gjort, det gick lite sådär men jag får med mig det viktigaste nu i alla fall (hoppas jag). Får skaffa lite extra muskler på 2 dagar inför att kånkka alla väskor Men Flyttlådorna inför hösten är inte helt klara ännu men det fixar jag ikväll. Imorgon skall allt vara klart inför torsdagen.

Tänk att allt nästan är klart nu, jag flyttar påriktigt påriktigt. Skall blir riktigt roligt att träffa au pair familjen där jag skall jobba. Men det är ju en bit dit också. Så på torsdag efter jobbet tar jag tåget ner till Åbo, blir hämtad av en underbar tjejkompis och sen nästa dag sätter hon mig på bussen till färjan och så tar jag färjan över till Stockholm. Efter det blir det väl buss igen in till centrum och efter det tåg till Enköping,

Efter det börjar det riktiga äventyret. Jag i en stad? Hur skall detta gå? Fantastiskt hoppas jag! Men sjukt roligt jobb, sköta barn, sånt kan jag.

Dags att ta itu med de sista flyttlådorna.

//Carco

8

Gillar

Kommentarer