Den delen snodde jag

Värst vad denna tisdag har susat förbi. Vaknade tidigt och tog tåget till Norrköping. Väl framme var det bara att slänga in väskorna i lägenheten och gå mot skolan. Möte med gruppen stod på schemat. Efter mötet var det dags att rusa hem och käka lunch och sen vidare till jobbet. Stressigt värre vet ni. Men sånt är livet. Dock trivs jag när jag har fullt upp, hatar slö dagar då jag inte har något att göra. Värsta som finns, men även skönt någon gång ibland!

Efter jobbet var det dags för övning med kören. Så roligt att sjunga i kör igen. Älskar det, det är helt klart en del utav mig.♥ Vårkonserten närmar sig och denna tjej kommer högst troligt, okej det är 99% chans att jag sjunger solo i en låt. Hur det skall gå? Tror det kommer gå rätt så bra med lite övning så fixar sig allt. Nu är det bara att hålla tummarna för att resten av kören gillar mig och inte ogillar för mycket att jag snor solopartiet.

Förutom övning med kören hade vi pizzahäng med kören. Aldrig fel med lite pizza.

Nu sitter jag hemma i min lägenhet som bäst. Snön har anlänt drastiskt till Norrköping och bilderna från fotograferingen är klara. Bättre än så blir det ej.

//Carco

4

Gillar

Kommentarer