Den mus tysta picknicken

Ojj ojj nu har lilla jag skrivit det första hela studentprovet. Känns lite overkligt, hade liksom inte i mina planer att jag skulle bli student för 4 år sedan, men det är nog det bästa valet för mig. Yrkesskola var inget för mig. Nästa är universitet/ Högskola i Sverige som jag siktar mig på. Men tänkte berätta lite om hur det kändes att skriva studentprovet idag.

När man har fått sin matbricka granskad så får man gå in i salen där provet skall hållas. Så overkligt att gå in där, vaddå ska jag skriva ett studentprov? Platserna var färdigt utmärkta och nej jag gick säkert runt tre varv och kollade alla platser men hittade inte min. Ja längst fram var den ju förstås, var annars 😉

Provet började och det var knäpptyst i salen, inte ett enda ljud hördes. Bara att sätta igång alltså. Jag tyckte i alla fall att det var mysigt att sitta där. Man hade myskläder på sig och hade laddat upp med en bricka fylld med god mat. Så det var egentligen en mysig mus- tyst picknick som man var tvungen att skriva ett prov på. Men man klagar inte för det kändes som att det gick relativt bra, så hur gick det för er?

//Carco

Bildkälla: abounderratterlser.fi

1

Gillar

Kommentarer