Dessa postgubbar

Vill ni höra vilken spännande helg jag har framför mig?

Inte så värst spännande om jag får säga det själv. Dock kommer morgondagen att börja bra med en utefrukost tillsammans med en vän. Efter det blir det plugga hela dagen som gäller. Har en oerhört tråkig uppsats att skriva denna helg, men måste man plugga så måste man. Så denna helg är jag och min pojkvän väldigt långt ifrån varann, jobbigt men om man skall tänka positivt så får jag vara med honom hela nästa vecka i princip. Dessutom är det alla hjärtans dag på tisdag och min födelsedag på onsdag och då är det ganska skönt att inte behöva tänka på pluggandet över huvud taget. Så bara att kämpa på denna helg.

Vet ni vad jag har gjort idag också? Jo jag har jagat postgubben i hopp om att han skulle ha min present som jag skall ge åt min pojkvän på alla hjärtans dag. Det gick inte så bra… Tydligen har dagens postgubbar inte portkoden till mitt lägenhetshus, hur det kommer sig har jag ingen aning om eftersom att jag ändå får post nästan varje dag. Och då är det minsann inga problem. Så på min paketspårning står det ”Leverans kunde inte ske eftersom porten var låst och mottagaren ej gick att nå”. Har postgubben ens försökt? Öh nej verkligen inte. Så detta resulterade i en väldigt sur och stressad Carco. Sprang ikapp en annan postgubbe som var vänlig och gav mig telefonnumret till deras kundservice och från den kundservicen blev jag hänvisad vidare för att sen äntligen få kolli numret så jag kan spåra mitt paket. Och på måndag får jag äntligen hämta ut det. Gissa om jag är lättad. Så blir det när man beställer presenter från Frankrike.

Sen fick jag en tidig födelsedagspresent från Finland igår av faster med familj, tusen tack! Hur det kommer sig att det paketet hamnade i postlådan men inte det jag beställt vet jag ej. Dessa postgubbar asså.

//Carco

6

Gillar

Kommentarer