Det är dags för en paus

Efter många om och men samt funderingar fram och tillbaka har jag bestämt mig. Under vårterminen 2019 kommer jag ta en paus från kören. Nej jag har inte tröttnat, saken är bara den att våren kommer bli super tuff med allt plugg. Min praktik på SVT börjar snart och då måste allt fokus ligga på praktiken, ja jag är inte så sugen på att bli arbetslös efter universitetet. Utöver praktik är det ett sista slutarbete i skolan och då blir det pendlande till Norrköping.

Nu har jag dessutom kommit in på 2 extra kurser under vårterminen. Jämförande politik och förvaltning samt en marknadsföringskurs. Så om jag ska få mitt liv att gå ihop, samt fortfarande kunna satsa på mitt ideella engagemang så är jag illa tvungen att pausa med kören. Sedan är det även så att det kommer växa en frustration inom mig om jag inte kan satsa på kören så mycket som jag vill och jag kan förstå att det blir ett irritationsmoment om jag missar många körövningar eller kommer sent/ går tidigt eller är stressad på körövningarna för att jag har plugg att ta itu med.

Jag kommer sakna gemenskapen och känslan när vi får en ny låt som man tycker är oerhört tråkig, men sedan efter några veckor är det favoritlåten. Hur det fungerar förstår jag inte. Jag kommer nog klättra på väggarna för att jag saknar att sjunga i kören men våren kommer vara fullspäckad.

Ja sen måste jag börja söka jobb,jag har väl några tilltänka platser men det tar vi till våren.

Men kort sagt så är det bäst för mig att ta en liten paus hur mycket jag än skulle vilja.

//Carco

Gillar

Kommentarer