Det finns roligare saker att göra

Igår kom jag hem sent trots att jag slutade 15.00, men det berodde på att tågtrafiken var kaos. Imorse var problemet fortfarande inte åtgärdat, vilket ledde till att jag fick plugga hemifrån. Har pluggat sen 8 imorse och nu ogillar jag verkligen att plugga. Ingen studiemotivation här inte.

Vår evenemang Skit i Östersjön närmar sig med stormsteg, den 28/5 då kör vi och till dess har vi en hel del att stå i. Idag är min grupp ute och provar utrustningen och filmar lite, för imorgon är det dags att filma intervju 2. Vi producerar en film på ca 10 minuter som kommer inleda hela vårt evenemang, kommer bli så roligt att se slutresultatet när allt är klart.

Så idag har jag jobbat med vårt projekt hemifrån, mejlat lite människor, gjort ett tidsschema, klurat med workshop och kikat lite på uppsatsen.

Det här med att skriva uppsats är inte det roligaste när solen skiner utomhus och det är 25 grader varmt, då vill man mycket hellre vara ute och njuta av solen, men så blir inte fallet för mig. Ingen sol innan jag är klar med det jag ska bli klar med. Tänker lite som så att om jag gör klart allt skolarbete nu så har jag resten av kvällen på mig att njuta av solen och göra vad jag vill. Bara att kämpa på helt enkelt... Men det finns roligare saker att göra....


//Carco

Gillar

Kommentarer