Det går inte särskilt snabbt att bo in sig

Hej på er, hoppas ni har det bra 😘 Själv har jag haft fullt upp och nu har jag varit ledig två dagar då jag jobbat i helgen.De här två lediga dagarna har jag inte gjort särskilt mycket.

Med huset känns det som att allt går i slowmotion, så mycket att fixa och lite i taget. Jag skulle vilja knäppa med fingrarna så allt blev klart på direkten.

Hursomhelst, sen senast har det inte hänt ett smack o vårt gästrum/ nuvarande skräprum. Det då förrådet/garaget behöver fixas först. Ja, en hylla trillade ner häromdagen. Underbart va?

Sen har jag längtat sen dag ett efter att ta ett avslappnande dopp i badkaret. Tror ni det hänt? Nej. När man ligger i badet så hör man "dripp dropp dripp dropp". Man blir snarare mer arg och irriterad. Vi har testat byta propo, byta oring på proppen, ja allt. Sen till råga på allt så gav dushstången upp och trillade ner och vägrade hållas fast. Samma med handukskrokarna.

Men igår så blev det ny dushstång och så böt vi nån makapär på badkaret så nu är allt tätt. Ingen droppe som slinker förbi. Gissa om jag är taggad på att ta ett dopp?

Nåt annat som äntligen är fixat är blommor. Ja! Vi har köpt blomkrukor och blommor.  Vilket lyft det blev. Så fint!

Så det känns som att det går i slowmotion, men lite förändringar blir det.

Men mest ser jag framemot ett varmt bad nu!

//Carco

Gillar

Kommentarer