Det hårda studielivet

Nu börjar det äntligen bli lite fart på vårt projektarbete i plugget. Jag känner att vi är pågång helt enkelt. Så skön känsla!

Eftersom att vi slutade klockan 15 för en gångs skull så har jag hunnit uträtta massvis med grejer idag.

Har tagit itu med det sista kaoset efter målningen samt lämnat in mina kläder på loppis. Ja en hel kasse! Hoppas på att det blir sålt nu.

Tagit reda på hur det ligger till med min dkatteåterbäring har jag också gjort idag och ja istället för att få tillbaka så är jag tvungen att betala extra. Livet suger ibland.

Nu när man flyttat hemifrån så håller man ännu mer koll på vart ens pengar går. T.ex så går hela mitt studiestöd + bostadsbidrag till min hyra som är ashög. När det är betalt ska man ännu ha råd med att köpa mat varje vecka, tågbiljetter ibland och skolböcker. Ja för att inte glömma hemförsäkringen och telefonräkningen. Studielivet är inte det lättaste så att säga.

Just nu skulle det sitta oerhört bra med en lottovinst eller något liknande. Men den tanken är ju bara att glömma. För o fixa allt med ekonomin är det bara att jobba extra. Nu i efterhand har jag konstaterat att utan mina jobb skulle detta aldrig gå. Men är man envis och inte ger sig löser sig allt.

Nu är det dags att fortsätta och plugga denna sömnframkallande bok. Värsta boken någonsin!

//Carco

7

Gillar

Kommentarer