Dissad av busschauffören

Äntligen fredag! Är slut i hela kroppen efter denna vecka och även denna fredag har varit intensiv. Började dagen med att vara i skolan och planera vår utställning och resten av dagen har jag jobbat.

Vid första butiken började det riktigt bra men när jag var nästan klar kommer brandalarmet på och alla är tvungna att utrymma butiken. Hur ofta händer sånt? Nästan aldrig, bara då jag ska göra något viktigt.

Till nästa butik skulle jag ta bussen och är redo att kliva av och busschauffören kollar på mig och stänger dörren. Ursäkta va? Försöker knacka på och vifta att han skall öppna bussdörren för jag ska också med. MEN han kollar på mig, flinar och åker iväg. Var det verkligen nödvändigt? Nej! Att vänta på nästa buss hade jag verkligen inte tid med så blev en lång promenad för min del. Och fy vilken elak busschaufför. Aldrig varit med om något liknande.

Efter att jag gjort undersökningen vid 2a butiken är det dags att ta bussen till den 3e och sista för dagen. Väl i bussen ser jag hur en kille verkligen glor på mig. Huhhu tänker jag, jag är upptagen så det är onödigt att kolla in mig så noga. Vad jag inte tänkte på då var att min namnbricka med för och efternamn var synlig.

Så när min pojkvän hämtat mig och vi är hemma upptäcker jag att jag fått en ny vänförfrågan på facebook. Gissa vem? Jo killen i bussen.

Vilken dag! Nu förtjänar jag en lång nattssömn för imorgon är det Pride i stan!

//Carco

5

Gillar

Kommentarer