Drömmigaste skorna

Ny vecka, nya möjligheter. Denna vecka rivstartades minst sagt, började med att åka tåg tillbaka till Norrköping ( som de flesta måndagar) och ni kan inte ana hur mycket det blåste. Det var inga varma vindar kan jag lova!

Väl tillbaka i Norrköping var det skola som gällde från 10 – 15.00. Efter det blev det dags för lite skojakt. I helgen var vi och julshoppade men jag kollade även in lite höstskor, vilket verkligen behövdes.

Ni som läst min blogg ett tag vet vilket dilemma det är att hitta skor för mig. Har storlek 37,5 och det är inte ofta som stl 37 eller stl 38 passar, men denna gång hittade jag ett par drömmiga skor i Västerås. Det enda problemet var att de hade fabrikationsfel i båda butikerna. Gissa om jag blev besviken! så idag begav jag mig till samma skobutik men i Norrköping och här var de helt perfekta! Inte en enda skavank! Snyggaste skorna i min garderob om jag får säga vad jag tycker. Materiell lycka♡

Nu ikväll har jag jobbat och haft möte med Linköpings fn förenings ungdomssektion och planerat lite inför höstens event. Ska bli så spännande!

Har kämpat med en skräpundersökningsrapport i några veckor nu men nu är den ÄNTLIGEN införd i databasen! Jag är klar!!!!!

Efter denna långa och intensiva måndag säger jag tack och godnatt!

//Carco

4

Gillar

Kommentarer