Dubbeldejt & Ovveinvigning

Kvällen igår blev underbart mysig. Ja förutom att vi åkte världens skogsväg då vi skulle till Norrköping. Men ibland så kan man tyvärr svänga fel, skyller på min pojkvän som körde 😉 Pappa grappa blev det och ja pizzan var super god. Trevligt sällskap.

Idag var det ovveinvigning som stod på schemat. I morse när jag vaknade var jag super otaggad, vem vill vakna innan 9 en ledig dag? Inte jag i alla fall. En massa fulvin, fulla människor och kladd. På vissa bilder kommer ni se att jag har en flaska runt halsen, men i den var det ingen alkohol alls. Endast blandad saft 😉 Så man kom ju lite lättare undan än klasskompisarna som drack hur mycket fulvin som helst.

Det blev en super rolig dag att minnas. Ja vad allt vi har krypt och krälat i vet inte ens jag men det var bland annat : mjöl, sirap, ärtsoppa, risgrynsgröt, ketchup, senap, soja och en massa massa mer.

Kan säga så mycket som att min pojkvän inte ville ha nån kram då han såg mig. Liksom hallå, vem vill inte krama mig?

En massa konstiga tävlingar och utmaningar! Bland annat denna här ovanför. Eller denna rutchkane utmaning + flippa glas, gick ju sisådär.

Redigera

En underbar dag helt enkelt! Ja trots att jag hade sytt fast mitt namn på fel ben fick jag inget straff, där missade ni er skumpa 😉 Jag kom lindrigt undan jämfört med andra. Nu är det dags för myskväll med min andra halva!

/Carco

2

Gillar

Kommentarer