Efter 3 veckor på vift kom det äntligen fram

Denna tisdag har minst sagt varit stressig. Började morgonen med att åka tillbaka till Norrköping från Västerås. När jag kom hem så låg det ett efterlängtat paket i brevlådan. Paketet av farmor och farfar hade äntligen anlänt. Det tog bara 3 veckor för det att komma fram. Men det kom ju fram till slut vilket är huvudsaken och allt var fortfarande kvar i paketet. Tusen tack för presenten! Storgillade kökshandduken, den var verkligen något extra.Förutom kökshandduken fick jag lite pengar, en efterlängtad bok och en slev.Tack igen! Ska bli fint med lite färg i min lilla kokvrå nu.

Efter att jag slängt in alla väskor i lägenheten bar det av mot universitetet. Gruppmöte stod på schemat. Min grupp håller som bäst på att skriva en uppsats om Ellinor Grimmarks fall och debatten kring barnmorskan som vägrar ge abort. Väldigt intressant debatt men väldigt känslig.

När mötet var slut var det dags att skynda hem och käka lunch och sen iväg till jobbet för att jobba några timmar. Prickade verkligen in rätt dag att jobba på. Det är ju trots allt fastlagstisdagen idag vilket betyder att det är okej att käka fettisdagsbullar eller semlor som det kallas här i Sverige.

Nu håller jag som bäst på med tusen olika projekt samtidigt. Jag storstädar lägenheten, packar upp mina väskor, kokar mat, bloggar, pluggar och tvättar. Nån körövning blev det inte för mig ikväll. Någon sån tid har jag ej tyvärr. Dags att återgå till det som måste göras.

//Carco

9

Gillar

Kommentarer