Ta det lugnt och gör en To do list

Just nu är det fullrulle för min del! Har massor som jag borde fixa och ibland känns det som att tiden inte räcker till. Fick instruktionerna till hemtentan igår och den skall vara inlämnad senast 14/3, alltså om ungefär två veckor. Ingen brådska ännu, men det krävs lite planering. Utöver det håller vi på med ett reportage i skolan och det är en massa handledningstillfällen hit och dit. Håller tummarna för att vi blir klar med vårt reportage idag så att vi kan chilla lite grann.

Mina föreläsningar som ambassadör närmar sig med stormsteg. Känner mig inte stressad över det, utan mest taggad på att få sätta igång och börja föreläsa.

Det som jag känner mig mest stressad över är allt jag måste göra innan vecka 12 då simlärarutbildningen är. Men verkligheten är nu, när jag sitter och skriver detta inlägg att jag inte borde vara stressad alls för jag har all tid i världen.

För att jag skall kunna ta det lite lugnt får jag göra en to do lista helt enkelt, varför skjuta upp det när man kan göra det med det samma?

- Att göra inför simlärarutbildningen som är vecka 12 : Simma 1 km och ha någon att bevaka dig ( simlängdsprov), Ha 20h praktik ( 9h är avklarade!!!!) och det var det!

- Inför fredag 2/3, gör klart reportaget

- Inför 14/3, SKRIV HEMTENTAN

- 7/3 Föreläsningar som ambassadör

- 15- 17/3 Föreläsningar i Undersåker, Åre och Järpen.

- 29/3 - 4/4 FINLAND

- Från och med nästa vecka : börja planera vårens projekt!

Så det enda jag borde göra nu är att ta ett djupt andetag och börja bocka av lite punkter, först ut är reportaget.

//Carco

Gillar

Kommentarer