Jag som lärare?

Nu rycker det kanske till i era ögonbryn lite va? Det är inte så allvarligt som det låter kan jag lova er! Minns ni att jag berättade om mitt vikariejobb här i Västerås? Ja inom förskola och skolverksamheter. Idag fick jag äntligen mitt inlogg till bokningssidan där man anmäler sig ledig för pass och direkt när jag gjort det så plingade det till i min mobil och vips så har jag ett arbetspass imorgon. Därav kommer rubriken som lärare, jag skall nämligen hoppa in som obehörig lärare i klass 4-6. Ska bli riktigt kul! SÅ håll tummarna för mig imorgon!

Utöver det har jag inte gjort så mycket idag, det måste helt ärligt vara den slöaste dagen på länge. Har fixat allt som skall fixas och lägenheten är ås gott som klar. Ja det är lite småpill kvar men tänker att det tar jag tag i ihelgen.

Nu ikväll är det körövning med den nya kören som gäller. Tror och hoppas att det skall gå bra, borde inte vara några problem. Men innan dess skall jag slänga in en tvättmaskin ( vi har samlat på oss liiiiite smutstvätt).

//Carco

Gillar

Kommentarer