En annorlunda morgon

Som bäst sitter jag på bussen till Arlanda, åh vad det ska bli roligt att träffa familjen. Morgonen var lite jobbig, ja trots att jag är friskförklarad från min ätstörning för snart 4 år sedan så har jag cirka 3-4 mornar om året som det är lite ångestladdat när det gäller frukosten. Det kändes bara så konstigt för jag är super taggad på att åka hem och träffa alla och så börjar min morgon så här.

Lite närhet, få prata av sig och vänta cirka en timme med frukosten så blir det bra. Jag längtar dock efter den dagen då allt detta är borta, men det lär väl ta sin tid.

Sagt och gjort, för min del blev det en takeaway frukost och nu när jag sitter i bussen. Förstår inte riktigt hur jag kan känna på det där viset ibland. Ångest inför mat, man är hungrig men känner sig illamående av tanken att äta. När jag var sjuk fortfarande så kände jag nästan aldrig hunger men samma känsla hade man då inför varje måltid. Nu händer det som sagt bara ett fåtal tillfällen per år och det är alltid inför frukosten.

Nog om det. Nu mår jag bra och det bara pirrar av spänning och längtan efter att få träffa familjen❤️

//Carco

Gillar

Kommentarer