En bekväm stol från Kontorsmöblerna.se

Hejj på er! Har ni haft en bra jul hittills? Jag har i alla fall haft en riktigt toppen jul♥

På tal om jul så har säker nån av er fått möbler i julklapp, eller? Ifall ni är sugna på att köpa lite kontorsmöbler kan ni titta in här. Jag tänkte ta och plocka fram en som jag gillar speciellt mycket.

Det viktigaste är en bekväm stol, antingen då du skall jobba eller plugga. Jag kan redan nu säga att min skrivbordsstol inte är den mest ergonomiska, men denna KONTORSSTOL POLO har allt du kan önska dig utav en stol.

Väldigt många sjukdagar på arbetsplatsen orsakas av sjukdom eller smärta i rörelseapparaten. Dåliga eller enformiga arbetsställningar ger smärta i rygg, nacke, skuldra och knä och det leder till en onödigt hög sjukfrånvaro och risk för mer allvarliga skavanker och arbetsskador som kan resultera i längre sjukdomsperioder eller i värsta fall ersättningskrav. Lyckligtvis är det lätt att avhjälpa problemet. Med bra, ergonomiska arbetsstolar, som är anpassade till den konkreta arbetsfunktionen, kan man effektivt minska risken för arbetsskador och därmed reducera sjukfrånvaron.

”Polo är kontorsstolen för dig som är mycket rörlig i ditt jobb. Säte och rygg är i svart, perforerad skinnimitation samt mörkgrå ventilerad textil. De fasta armstöden har skön anti-glidyta. Arbetsstolen är modernt utformad och har låsbar gunga.”Endast 795 SEK.

//Carco

10

Gillar

Kommentarer