En inspirerande middag fylld med ambitiösa journalister

Mina lördagar har blivit veckans träningsdag, går på ett pass som heter Bodypump och det är så roligt. Lite väl tidigt för en ledig dag, men det är en bra anledning till att inte sova bort hela lördagen. Efter passet är benen spagetti och det droppar seriöst svett. Ja känslan efteråt är så skön och PTn gör ett bra jobb!

Resterande av dagen har jag skrivit klart min tenta i Marknadsföringskursen. Som det känns så lär den vara godkänd, men det kan också betyda att det gick super dåligt. Vi får se, resultatet kommer om 3 veckor.

Ikväll blev det Mediamiddag med journalister på radion, tv och tidningar här. Jag blir så inspirerad och imponerad när jag hör vad alla har gjort och gör. Så trevliga människor, och nej jag trodde inte att de skulle vara otrevliga😉

Klockan bara tickade på och helt plötsligt var det dags att åka hem. En trevlig kväll var det, roligt att få följa med, även om jag ännu bara är praktikant. Fick även tipset om att göra en 5årig karriärsplan så det ska jag fixa imorgon på tåget😍

Nu ska jag hem och fixa det sista med tentan innan jag lämnar in den. Sedan blir det tack och godnatt för imorgon är det inspirationsträff för FN föreningar tillsammans med Svenska FN förbundet.

//Carco

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Bra att människorna var trevliga 😊
nouw.com/simonandersson
Carcos
Carcos,
Ja verkligen, hade varit jobbigt annars❤️
nouw.com/carcos