En kaffevän utan kaffe

Igår så blev det en massa snack med dom där hemma på gården. Först ringde farmor och farfar, riktigt kul att prata med dem o höra hur de har det där hemma. Fick även lite mer på klart hur det är med mina släktingar här i trakten.

Efter att ha snackat med dem så blev det videosamtal med familjen. Ja vad säger man? Det är precis som vanligt där hemma, lika vilt och full rulle. Men trots det var det riktigt trevligt att se dem alla, även om deras cam var helt suddig.

Idag så har jag varit inne i centrum och bekantat mig lite mer med staden. Ja jag börjar faktiskt hitta lite bättre här nu. Helt passlig stad, skulle inte vilja bo här allt för länge, Västerås är mycket gulligare meeen det är nog Stockholm som lockar mest.

Annat vi hunnit med idag är bland annat ett besök vid Ikea och nu tänkte jag ta tag i och fixa lite kläder. Inte lätt o flytta hemifrån då man måste tvätta kläder själv.

Det som jag har att se framemot denna vecka är VALBORG och tisdag för då får jag besök från Västerås igen. Det har kommit en hel del kommentarer i fältet om vem det är som är från Västerås och besöker mig stup i kvarten men som soffgänget kallar det. Det är en speciell kaffevän utan kaffe.

//Carco

4

Gillar

Kommentarer