En liten överraskning

Igår kväll hade jag fixat allt klart och var lite smått rastlös. Vad gör man då? Jo läser och kollar igenom sociala medier. En tjej skulle åka och överraska sin kille och då tänkte jag att det lät som en kul idé. Så bokade en tågbiljett till Västerås, packade väskan och åkte iväg.

Var så svårt att hålla det hemligt för honom trots att det endast gällde 2h. Vad gör man när han ringer och man fortfatande sitter på tåget? Hade jag svarat hade han fattat direkt. Så det var bara att avfärda samtalet och säga att man precis klivit i duschen. Sämsta lögnen nånsin men bättre än ingen alls.

Sen säger han att han ska ringa upp då han kommit in i lägenhete. Passar inte alls! 45min kvar av tågresa ännu så säger att jag ringer då jag är klar.

Äntligen framme i Västerås, bara att springa till bussen då. Går endast 1 i halvtimmen till hans och min buss skulle gå om 3min pga att tåget var försenat med 5min.

Hann precis! Pratade lite strunt med honom sålänge jag satt på bussen, sen var det bara att smyga upp för trappan och plinga på.

Ni skulle ha sett hans ansiktsuttryck då han öppnade dörren. Bästa på länge.

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Norrköping. Några dagar kvar och sen ”höstlov”! Och vet ni vad de lovat till onsdag i Västerås?!?!?! SNÖ! Denna tjej hoppas verkligen att det är sant för alla verkar ha sett årets första snö förutom jag..

Suck..

//Carco

1

Gillar

Kommentarer