En lycklig Carco

Igår kväll var jag super nervös innan jag skulle gå på evenemanget vid kyrkan. Kände ingen där sen tidigare och det betyder att jag skulle behöva börja om från 0 igen för att komma in i en ny grupp. Men det är väl sådant man är tvungen att ta då man flyttar till en helt ny plats där du inte känner någon från tidigare.

Steg 1 när jag kom dit var att hitta rätt ingång, jisses inte det lättaste må jag säga. Ingången var densamma som till en förskola. Men tack vare några tjejer så hamnade jag rätt, utan dem hade jag knappast hittat dit.

Att komma in i den nya gemenskapen gick förvånansvärt bra. Beror väl lite också på att jag var tvungen att ta egna initiativ men det var jag ju beredd på. Blev verkligen välkomnad och kände mig verkligen som hemma! Många nya vänskapsband bildades under den kvällen och jag är bara så glad att jag tog till mig modet och gick till denna samling. Tack kära ni för att ni tog in mig i er gemenskap, så roligt att träffa er och hitta ett nytt ”hem”. Trots att detta är i Västerås så gör det inget. Är ju ändå här de flesta helger. Nu är det bara att hoppas på att jag får börja sjunga i kören i Norrköping i Januari.

Så skönt att allt löser sig. Det tog sin tid men nu har jag hittat min plats 🙂

//Carco

2

Gillar

Kommentarer