En månad har gått

Ikväll är en kväll med många funderingar. Det är en månad sedan operationen och jag får börja träna igen. Det är skönt att känna att allt börjar ordna sig. Trots det tänker jag att det är viktigt att mjukstarta. Kanske gå på något yoga pass. Jag är trots allt inte helt repad ännu. Blåmärket är nästan borta, men en liten svullnad finns kvar. Enligt sjuksköterskan kan det ta flera månader innan allt reder sig. Så ett tag till att repa sig.

Samtidigt går mina tankar till tiden då jag var sjuk i ätstörning. Vilken lång resa jag varit med om hittills och vad hemsk sjukdomen var. Jag håller på att läsa en bok om en kvinna som blev sjuk i ätstörning i vuxen ålder och hennes resa till ett friskare liv.

Jag känner igen mig i så mycket som hon skriver. Så mycket av det har jag tampats med och känt. Det känns skönt att få känna igen sig och bearbeta allt. Även om jag varit friskförklarad i några år så kan en tanke ibland komma eller en morgon fylld med ångest. Det är en bra bok i varje fall och jag är glad att jag nu läser den.

Imorgon kommer lokaltidningen här i Västerås på besök. De var intresserade av att görs ett personporträtt av mig. Spännande samtidigt som man får vakta tungan, ja man är allt medietränad när man själv jobbar som journalist. Ser dock fram emot besök väldigt mycket!

Nu är det dags att avnjuta en god middag, testade ett nytt recept! Håller tummarna för att det smakar bra.

//Carco

Gillar

Kommentarer