En räddare i Nöden

Som ni kanske vet så är det showtime nästa vecka, då kan ni se vår utställning Rising Down i Ingelsta köpcentrum här i Norrköping. Men innan dess har vi en utställning att sätta ihop. Något vi är väldigt beroende av är en Roll up som beskriver vårt projekt, vi är alltså tvungna att ha en Roll up för att få ha denna utställningsyta. Lätt som en

plätt?

Det skulle man kunna tro men idag dök det upp ett problem. En privatperson kan ej bli fakturerad och inte heller skolan kan bli fakturerad av tryckeriet. Varför? Ja det undrar vi med, men av någon konstig orsak var man tvungen att ha ett företag för att kunna bli fakturerade. Det såg i princip kört ut för vår del, ingen roll up -> ingen utställning.

Tack och lov ville min pojkväns pappa ställa upp och han har ett företag, det betyder att vi fick fixat det med roll upen, ifall det inte dyker upp flera men, det får det inte och skall inte göra det! heller. Även det sista i materialväg fick vi fixat idag, så nu skall det bara vara att knåpa ihop utställningen för på måndag är det invigning!

Tack igen för hjälpen med utställningen!!!

//Carco

P.s Nedan ser ni vår utställningsplats, där på scenen kommer den vara. Hela vecka 50.

1

Gillar

Kommentarer