En riktig äkta myshelg

Vet ni vad! Jag har haft den skönaste helgen på länge och inte blev det direkt sämre av att jag hade långhelg då jag var ledig på fredagen.

Som ni kanske vet så har vi krånglat med badkaret sen vi flyttade in i huset men nu är det tätt och det skulle firas med ett fredagsbad. Så jag åkte in till stan och köpte badskum och ansiktsmask. En helt fenomenal fredagskväll enligt mig. Och extra skönt då det kommit cirka 5-10 centimeter snö.

På lördagen var snön åter borta och våren tittade in igen. Känner att det får vara slut på vintern nu.

Hursomhelst så blev det bio med en vän och jag kan inte ens komma ihåg när jag senast var på bio. Det känns som att pandemin har satt stopp för allt, mem bio blev det i alla fall. Kan avslöja att vi inte var särskilt många på hela biom, sisådär max 6 personer om man räknar med all personal också.

Filmen hette Sweat och handlade om en fitnessinfluencer som bodde i Polen. Den gav en tankeställare om livet bakom sociala medierna, men själva handlingen var inte särskilt spännande.

Och när man förengångsskull går ut så passade jag på att fixa mig. Längtar tills pandemin är över och det hör till vanligheterna att träffa vänner på stan!

Om mys var temat för min helg så var min söndag en äkta myssöndag. En promenad, fixa mat, kolla serie och så fixa söndagsfika. Ja, vi hade en dumlepåse till övers vilket resulterade i att vi bakade dumlesnittar.

Ja, ni ser ju själva hur gott det ser ut. Lika gott som det ser ut så smakade det. Enkelt att göra, snabbt klart och gott att äta!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Ser väldigt gott ut

nouw.com/ingajohansson
Carcos
Carcos,
Ja det var det 😍
nouw.com/carcos
corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Åhh vad gott det ser ut! Recept?

nouw.com/corneliavilhelmssoon
Carcos
Carcos,
Hej! Det är Camilla Hamids recept på dumlesnittar 😊 Och ja, det var super gott! ❤️
nouw.com/carcos