En storgråtande Carco efter operationen

Jag är så tacksam över att operationen gick bra och vill ge en extra ros till personalen. Ni tog hand om mig så bra!

Igår kväll började förberedelserna med att tvätta mig med en bakteriedödande tvål och imorse var det samma procedur.

Tack och lov dog inte min hud. Blir vanligtvis torr så lätt, men det fungerade. Lite röd i ansiktet men sånt får man leva med.

När allt var klart imorse bar det av till sjukhuset. Väl framme fick jag vänta ett tag innan det var dags att anmäla sig i receptionen. Sade hejdå till min pojkvän och gick och satte mig i väntrummet igen.

En sköterska gav mig några snygga kläder att ha på mig idag. Aldrig känt mig så snygg innan😉😅

Snyggare tjej får man leta efter. Nej nu ska jag skärpa mig.

Efter ett tag fick jag prata med kirurgen och det kändes extra bra att hon var kvinna. Kändes skönt för mig. Snittet skulle läggas där jag önskat och hon förklarade hur allt skulle gå till.

Därefter blev det ett samtal med narkosläkaren. Jag framförde min önskan om medicin mot illamåendet och att jag ville vara rejält nedsövd. Det sista jag ville var att vakna upp mitt under operationen. Han lovade att allt skulle ordna sig.

Vips fick jag två kvinnliga sjuksköterskor och det var extra personal på plats i operationssalen. Alla kvinnliga. Trots att det är en liten operation kändes det ändå tryggt då det är något lite extra intimt som ska opereras.

När jag vaknade började jag storgråta. Jisses vad jag grät.Och när jag väl börjat gråta kunde jag inte sluta. Låg och hulkade mig i sängen på uppvaket.

Varför? Om jag får analysera det nu i efterhand så tror jag att det var en blandning av glädje, lättnad och ledsamhet. Äntligen var operationen över. Klumpen i mitt bröst var borta. Ärret verkade ligga där det skulle och jag mådde inte illa. Samtidigt var det en stor förändring. Ett stort ärr på mitt bröst. Ja det är jobbigt och det är okej att gråta ibland. Det kändes som att jag behövde få gråta ut .

En sjuksköterska frågade hur det var fatt med mig. Bra svarade jag. Bra kan det väl inte riktigt vara om du gråter svarade hon. En paus med gråt i några minuter, hon hämtade papper och jag fortsatte att gråta.

Mera morfin fick jag också mot smärtan som jag kände. Skönt att inte behöva ha så ont❤️

Lite frukost fick jag i mig, en sväng på toan gick jag och vips så var sjuktransporten där för att skjutsa hem mig.

Lite borta i skallen när jag kom hem, men nu efter många timmars sömn är jag piggare. Jag känner att jag tar mig igenom detta! Tack igen till all personal! Och tack till alla som stöttat mig❤️ Även ett bamsetack till min sambo och pojkvän❤️ Ja för vi har precis blivit sambos!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Chasmin
,
Älskade du!!! Skönt att det gick bra! Många känslor som kommer upp efter en operation och det är okej att känna. Krya på dig ❤❤❤
Carcos
Carcos,
Tack vännen ❤️ Kram❤️❤️❤️
nouw.com/carcos
MissJohansson
MissJohansson,
Så skönt att det gick bra! Älskade du! Ta hand om dig nu! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Carcos
Carcos,
Ja❤️ Tack så mycket ❤️ Kram❤️
nouw.com/carcos