En tidig julafton

I morse vaknade jag 04.42, 3 minuter innan larmet men jag var fortfarande pigg och det händer inte ofta. En utvilad Carco är en glad Carco. Bara att kliva upp, fixa frukost och sticka iväg till tåget. Detta är sista veckan som jag spenderar i Norrköping för detta år. Sista vecka för i år? Vart tog tiden vägen om jag får fråga?

Eftersom jag kom fram tidigare än beräknat hann jag gå hem via innan jag gick till jobbet. 2 aviseringar hade jag i brevlådan och det betyder att det fanns 2 paket på posten att hämta ut. Vilket betyder julklappar från Finland. I fredags fick jag också ett paket på posten, och det var från Svenska FN – förbundet, tusen tack för det. Däri fanns en bok som heter ”En droppe midnatt” skriven av Jason Timbuktu Diakité. Ser framemot att få hugga in och läsa den!

Paketen som jag fick på posten idag var från farmor och farfar och det andra paketet var från faster med familj. Tusen tack för julklapparna! ♥ Det värmer att ni tänker på mig trots att jag flyttat till ett annat land!

I det röda paketet av faster med familj fick jag:

Och av farmor och farfar fick jag :

Tack! Och ja min farmor är bäst på att sticka sockor och vantar!

Även på jobbet fick jag en julklapp och den bestod utav en tomtesäck med julgodis samt ett presentkort till en hemsida att beställa efter en valfri grej. Jag valde att beställa efter Kosta Boda karaffen då jag sedan innan har glas i den serien och karaffen var verkligen urtjusig!

Nu är det dags för mig att ta itu med lite smått i min lägenhet, bara några dagar kvar och sen bär det av mot Söderhamn.

//Carco

P.s Visst är den snygg! Bilden är hämtad från dingava.se

9

Gillar

Kommentarer