En underbar vistelse på hemmaplan

Min födelsedag har varit underbar. Helt fantastisk. Vistelsen på Steam Hotell var bättre än förväntat och maten var god.

Restaurangen var mysig och när man satt på våning 18 och kollade ut över Västerås så förstod man att man bor i en stor stad. Nu undrar ni säkert hur jag resonerar men så här är det. När jag flyttade från min lilla by till Västerås tänkte jag att jag aldrig kommer hitta i denna stad och att den är enorm. Men efter att ha bott ett tag här känner jag mig som hemma och staden känns inte så stor. Närr jag såg ut genom fönstret och såg staden i mörkret och alla fönster som lyste så insåg jag att Västerås är en rätt stor stad ändå, även om den känns liten. Förstår ni vad jag menar? Man blir lite hemma blind.

Till middag blev det fyra rätter och helt ärligt, om jag och min sambo gått på restaurang och fått välja mat hade vi nog aldrig valt dessa rätter. Det gjorde att det var extra roligt att testa allt från den sotiga avokadoröran till de puffade glasnudlarna. Maten var god och jag är glad att vi vågade testa. Något som var ett extra plus var att allt var laktosfritt😍

Efter middagen var det bara att tvätta bort sminket och ta på sig badkläder för då vankades spa och relax. En bra avslutning på kvällen och vi sov som stockar efteråt.

Att sedan vakna med en magisk utsikt var bara för bra för att vara sant. Jag älskar Västerås! En så vacker stad och så fint vid Mälaren.

Frukosten blev jag nästan besviken på ett tag. Hittade inte nutellan någonstans och nutella är ett krav. Fann den till sist och kunde avnjuta en god frulle.

Tack till min pojkvän som gjorde min helg ännu bättre och tack för alla gratulationer ♥️ Nu är jag 23 år och ännu ett år klokare!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men wow vilken pampig meny, allt såg så avancerat och GOTT ut!
nouw.com/johannagrahn
Carcos
Carcos,
Ja rekommenderas varmt😍
nouw.com/carcos