Fest i Söderhamn med en idoldeltagare

Daaamn vilken fest det var igår! Halloweenfest! Uppe i Söderhamn blev det tillsammans med pojkvännens vänner. Dessutom var det en stor fest inne i stan och att det händer något stort i Söderhamn är väldigt unikt.

Okej, min pojkväns dräkt, vad ska man säga😂🙈 Dock bar han inte den enda utan alla killarna i hans gäng hade lika dräkter. Vi blev några stycken på förfesten och sedan bar det av mot stan.

Ja ni ser, han var inte den enda men ändå, asså den dräkten😂

Bilden ovan är super blurrig men tyckte den var lite rolig ändå😂🙈

Så hur gick det på festen inne i stan sen? Jo det gick bra meeen:

Det slutade med att 2 killar och en tjej raggade på mig? Va? Det har aldrig hänt förut att en tjej raggat på mig, men jag tackar för komplimangen, dock var det ju så att jag har pojkvän så tyvärr killar och tjejer jag är upptagen.

MEN det bästa på hela kvällen, förlåt till min pojkvän men ni vet de där tjejerna som säger att dom inte fangirlar och är starstruck, vilket ändå slutar med att man är längst fram på konseterna och ropar, sjunger och gråter eller håller på att tippa av när man ser en kändis eller soon to be kändis på stan. Jag passar in i dessa kategorier. Undantaget är om jag ska recensera en konsert eller liknande, då fangirlar jag inte, då tar jag min roll seriöst, men privat är en annan sak, än så länge. Det ändras nog med tiden

Söderhamn, här finns det inte mycket men vi har en idoldeltagare, William Stridh. Han var där igår på festen! Kollade många gånger för att säkerställa att det verkligen var han, men haööå hur många killar i Söderhamn kan se ut som honom och ha exakt samma tatueringar på samma ställe som han? Jag tror det bara är han! Finns en liten risk att man såg fel, men vad är oddsen?

Nåväl, starstruck, ja! Och hade min pojkvän inte tyckt att jag är världens mest pinsamma hade jag så gått fram och tagit en selfie, det var ju redan minst 7 tjejer där?!?

Så fest på Statt med en idoldeltagare, inte illa pinkat.

Hur agerar ni i sådana situationer?

//Carco

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer