Finlands Snyggaste killar

Så var det en ny vecka, shiet vad tiden har börjat gå snabbt helt plötsligt. Känns som att sommarlovet har passerat utan att man hunnit med tåget. Det har inte varit någon riktig sommar i år men jag har garanterat det bästa sommarminnet från detta sommarlov och tror inte det kommer något bättre minne på de resterande 3 veckorna.

Som ni vet så är jag Finlandssvensk och bor fortfarande i Finland, men vet ni egentligen så mycket om Finland? Nej knappast, inte ni som kommer från andra länder än Finland, OBS det kan dock finnas någon enstaka Finlands expert som ej bor i Finland. Så tänkte att denna gång tar vi och visar upp några av Finlands snyggaste killar. //Carco

1. Benjamin Peltonen, 18 år. De som inte hört talas om denne kille har missat det något stort! Blev känd via instagram och ja ni ser ju varför, sen blev han signad av Warner Music Finland. Och ja här nedanför ser ni hans mest omtalade instagrambild.

(Bildkälla weheartit.com (x2) )

2.Kristian Westerling, 23år, lead singer i Satin Circus. Behöver ej säga mera, ni ser ju hur sjukt bra han ser ut.
3. Axel Kalland, 24 år. Keyboard, saxofon, bakgrundssångare i Satin Circus. Även här är det bara och se vilket ögongodis han är. Dessutom är han bara 24, så tjejer bara att satsa. (Bild: karriharju.com)
4. Sist men inte minst : Robin Packalen född 1998. Finsk popsångare som ser allmänt bra ut men som tyvärr bara pratar finska så tjejer ni som ej kan finska, satsa på engelska för finskan är inte lätt. (Bild: vk.com)
0

Gillar

Kommentarer