Finländska delikatesser när de är som bäst

Måste börja med att berätta hur stolt jag är över mig själv. Ja för första gången på hur många veckor som helst så har jag lyckats trycka in tre träningspass denna vecka. Och det har varit så kul och skönt! Får dån energi av det även om det ibland är svårt att få rumpan upp ur soffan och bege sig till gymmet. Men denna vecka hände det tre gånger!

Jag har faktiskt sysslat med annat än och träna. Träffat vänner och jobbat kväll tre dagar. Igår natt bar det av till Söderhamn och vi var framme mitt i natten, men då får man sova ut nästa dag.

Och passande nog så har jag introducerat ännu en finsk delikatess för svärföräldrarna. Memman den gick ju inte hem, men bondost - det gillade de minsann. Men vem gör inte det?

Mumma vad gott! 😍 Nu när jag inte kan åka hem till Finland under pandemin så får jag passa på att njuta av finländska delikatesser istället.

Förutom att äta, träna och jobba så har service för min bil stått på schemat. Ny olja och nytt oljefilter. Tur som jag har så kunde sambon fixa det på ett hujj!

Ja, det har varit en sjukt bra vecka helt enkelt. Nu tänker jag sätta mig i soffan med en skål godis och läsa en bok😉

//Carco

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Va mysigt!! x
nouw.com/lifeofkile
Carcos
Carcos,