FN UNG LINKÖPING

Denna tisdag har det varit full rulle från morgon till kväll! Började dagen med att vara i plugget och planera vårt projekt ”Rising Downs” och sen bar det av mot jobbet. Att vara mentor för högstadieelever är väldigt kul men man är oerhört trött i skallen efteråt. Att förklara alla problem och saker som uppstår när vi har läxläsning. Tack och lov ska vi alla inte bli lärare, tur att vi människor är olika för jag hade inte passat som lärare.

Efter jobbet var det dags för kören och vi har övat julsånger. Tänk vad julen närmar sig med stormsteg och lucia får vi inte glömma heller! Mycket som är pågång med kören.

Förutom det så närmar sig London resan och jag borde verkligen kolla om jag har någon väska att använda som handbagage. 10kg får jag ta med mig och det kommer bli svårt känner jag. Hm återstår att se hur det går.

Ett litet tips denna tisdags kväll är att följa oss på facebook, denna vecka presenteras alla styrelsemedlemmar i Linköpungs fn förenings ungdomssektion och idag var det min tur! In och följ!

//Carco

8

Gillar

Kommentarer