Födelsedagsfirande och semesterresa bokad

Ett tecken på att det är sommar är när blommorna i blomrabatten blommar och så även jordgubbsplantorna. Det gör de nämligen nu och det betyder att sommaren är här.

Ett annat tecken på sommaren är när sambon fyller år och det gjorde han igår.

Och i några månaders tid nu så har han ibland sagt att det skulle vara gott med lite krämkaka. Sagt och gjort, till hans födelsedag beställdes krämkaka och ni kan ju gissa om han blev glad.

Förutom krämkaka så firades han med en middag ute på ett supermysigt ställe! Rödvitrutiga dukar, vedugnsbakad pizza och gott vin. Det behövs inte mer än så för att få till en bra kväll.

Sen på hemmafronten så fixas det för fullt. Tänk att vi redan bott ett halvår i vårt hus. Vart tog tiden vägen? Det som fixas med nu är fortfarande altanen, men även uterummet som inreds för fullt.

Sen ska vi i veckan börja fixa lite inför att vår nya familjemedlem ska flytta in. Det är bara 15 dagar tills lilla Bruno flyttar in och han växer ju så det knakar!!!

Så hundbädd och matskålar ska inhandlas nu i helgen och så ska vi boka in valpkurs.

Förutom att förbereda inför Brunos inflytt, så har vi bokat semesterresa. Nej, inte utomlands. Det blir två nätter till Gotland och självklart kommer Bruno följa med. Så om ni har några tips på vad vi inte får missa när vi ska besöka Visby, kommentera nedan!

//Carco

Gillar

Kommentarer