Första dagen som Au pair

Nu var den första dagen hos familjen nästan klar och ja jag trivs. Men innan jag berättar om hur det har varit idag tänkte jag spola till gårdagen.

Ni minns garanterat alla mina väskor som jag hade så tänkte berätta hur det riktigt gick. När jag skulle stiga av båten i Stockholm hade jag ju vagnen som jag fick av en ordningsvakt, men även denna gång kom en ny ordningsvakt. Han bar allt enda till taxin och så tog jag taxin in till centralen där jag möttes av en nära vän. Riktigt trevligt men lite blandade känslor.

Tågresan till Enköping gick riktigt bra och där vid stationen möttes jag av familjen. Så gulliga allihopa.

Idag så har det mest varit att lära känna alla, gå igenom lite smått och en middag hos deras bekanta. I detta skede kan jag säga att jag tror att jag kommer att trivas riktigt bra, sen att deras hus är sjuukt snyggt klagar man ju inte på.

Så här ser det ut om jag tittar ut genom mitt fönster, väldigt likt där hemma men så mycket varmare och här växer det redan gräs på åkrarna. Dock är det väldigt nära in till storstan!

Dagens höjdpunkt var nog att plocka en blombukett, tror inte att tussilagon blommar så här mycket där hemma. Ifall jag har fel får ni hojta till.

Även andra blommor blommar för fullt. DET ÄR VÅR!

Det var i princip min dag, har även fått fixat ett nytt abonnemang. Inte illa pinkat!

//Carco

1

Gillar

Kommentarer