Första skoldagen

Känns som att jag har valt rätt program och skola. Allt verkar bra och jag tror att jag kommer trivas. Nolle-p perioden har börjat och ja vad säger man, värre kunde det bli. Dock är vi på KSM tvungna att gå med en röd bandana med vårt namn på på huvudet i 2veckor varje dag, annars kommer det ett straff. Lite sugen är man på att se vad straffet blir, liksom hur farligt kan det vara?

Nya vänner har jag fått, så skönt! Känns som att jag tilldelats rätt ”roll” i gruppen. OCH vet ni vad! Ankdammen är minsann liten! En som ska plugga samma program som mig har flickvän 20 min från där jag bodde i Finland, asså fatta sjukt. Dessutom så kände jag en från tidigare som skall plugga samma program som mig, vi var nämligen båda två på urvalsprovet vid Kaggeholm. Världen är minsann liten ibland.

Så vad har vi gjort idag då? Vet att jag har nyfikna släktingar och vänner som just nu sitter och läser bloggen så ska ta och berätta 😉

Först var det upprop, ja ni vet… Jag förstår mig inte alltid på ironi och sarkasm, speciellt inte då läraren berättar hur mycket matematik vi ska läsa och hur sjukt många och tjocka böcker som vi skall ha dessa 3 första veckor. Tack och lov så har jag vänner som säger till då läraren driver med oss.

Lite lära känna varandra lekar och lagtävlingar har det varit samt rundvandring. Sådär som det skall vara. Information om studentkören har jag också lyckats snappa upp.

Jag tror att detta kommer bli toppen!

Dags att gå ner till tvättstugan, ni vet när man inte har egen tvättmaskin måste man boka tvättid.

//Carco

9

Gillar

Kommentarer