Förstår ni hur jag tänker?

Dagen började med en minnesstund för tjejen i skolan som omkom i Thailand. En otroligt fin minnesstund men sorglig. Fylld med en massa känslor.

Efter det var det dags att jobba. Först lite lekar med lågstadieelever och sen innebandy med killarna. Ja vet ni, mina jobb är nog de bästa jobben. Tyvärr sista gången innebandy idag men vem vet vilka möjligheter som dyker upp i framtiden.

Hunnit packa har jag också. En väska är klar och den skall med till Sverige. Denna helg skall allt ner i flyttlådor för nästa vecka är det kläderna som skall med som ligger i fokus. Vet ni, min planering är fantastisk. Nu är det bara att hoppas på att allt går enligt planerna. Mina vänner vet vad jag e mest stressad över. Ja jag ska ju ta båten över till Stockholm, men innan det måste jag sova natten i Åbo, antagligen hos en som ärligt är sämst på planering. Och när personer inte är bra på planering blir jag lite småstressad. Har en plan B, haha ja en Carco utan en plan B finns inte. Så är det bara. Men förstår ni hur jag tänker?

Dags att chilla och inte stressa.

//Carco

6

Gillar

Kommentarer