Fredag : bara snygga killar

Jisses vad livet är stressigt just nu. 3 deadlines denna vecka samt en nästa vecka. Inte nog med det, på sidan om ska vi dessutom fixa med vårt projektarbete. Ja och förutom skola så har man ju även jobbet som man skall hinna med. Inte undra på att man är trött efter en lång dag. Tur för mig att jag planerat denna vecka för länge sen.

Men vet ni vad denna veckas höjdpunkt kommer vara! Jo på fredag ska jag äntligen få se Justin Bieber live, som jag har väntat! Så man kan ju sammanfatta min fredag med att den kommer vara fylld med snygga killar. Ja ni vet, först kolla in Justin Bieber o sen har man ju en ashet pojkvän, bättre än så blir det inte. Så denna helg är något att se framemot. Först Stockholm och sen Västerås. Meeen innan dess är det en hel massa plugg som gäller. Och inga sovmornar här inte. Vaknade 07.00 imorse av att målargubben knackade på. Ja min lägenhet håller på att målas om och den blir super snygg. Valde en nyans. Denna färg kommer mina väggar vara i slutet av denna vecka.

källa: alvhem.com

Dags för mig att sova… Har en lång dag framför mig. Först jobb och sen grupparbete. Ni vet, lediga dagar som är fullspäckade.

//CARCO

5

Gillar

Kommentarer