Fredagsångest över småsaker

Hejj på er gullisar!

Jag kan inte förstå att det var 25° varmt redan klockan 10 imorse. Hur skönt? Det tragiska när det är så här varmt och skönt är att man jobbar helg och kväll. Men det funkar!

Inatt var jag uppe ett bra tag för vid 00:00 så släpptes årets "Mumindagsmugg". Ja Mumin fyller 75 år och då har de släppt en limited edition av några muggar med en särskild stämpel under.

Alla sidor kraschade seriöst inatt så det tog sin lilla stund innan jag fick tag på mina muggar. Blev en med Sniff som motiv och den andra med Ninni.

Och det har ju blivit några muggar med åren...

Favoriten är den som är överst, Mumindagen 2018 släpptes den😍

Men förutom att köa muggar så nu på morgonen passade jag på att flytta frukosten till balkongen och sitter här ännu och läser en bok.

Har länge velat läsa Michelle Knights bok, men först nu gör jag det och den är jobbig och läskig att läsa. Men väldigt bra skriven och jag vet ju att den slutar bra, vilket är bra!

Nu under sommaren brukar jag inte fixa mig så mycket, ni vet skippa sminket. Men ibland undrar jag vad mina kollegor på jobbet tänker, ja när man har nån ny finne eller är rödrosig i ansiktet, men konstaterar sen att det bara är jag själv som tänker på det.

Mitt hår har en massa slitna toppar och behöver fräschas till med lite färg. Tack och lov är en tid hos frisören inbokad nästa vecka och i och med att jag och sambon ska på spa så är även en ansiktsbehandling inbokad.

Ibland är ens problem väldigt ytliga och man har lite smått ångest över hur man ser ut. Men det hör väl till? Lite fredagsångest så här i sommarvärmen.

För det mesta är jag rätt nöjd, men just idag känns den där finnen på hakan lite extra jobbig.

Nån annan som känner igen sig?

Hursomhelst, ha en fin helg så hörs vi😘

//Carco

Gillar

Kommentarer