”Fy f*an vilka feta lår hon har”

Idag har det varit en mindre bra dag, eller ja dagen började bra i alla fall. På jobbet var allt som vanligt men det var sen mot kvällen som dagen blev en dålig dag.

Skulle handla mat inför denna vecka så jag tog min plånbok och gick till butiken. Precis när jag håller på och ska köpa lite frukt och grönt hör jag bakom mig

”Fy f*n titta vilka feta lår hon har”. Svänger mig om och kollar runt och den enda som dom kan ha sagt det ät var mig för ingen annan var på den avdelningen då. Tack? Eller vad är det man säger?

På senaste har jag funderat väldigt mycket över min kropp och träning. Har funderat varför det är som jag tränar, vem gör jag det för och om jag mår bra av det. Ja jag mår bra av det men ibland kan man känna att man måste träna för att man måste och då är det bättre att stanna hemma eller ta en promenad istället i och med att tankesättet inte är bra.

Ja jag äe friskförklarad från min ätstörning men innerst inne är jag fortfarande lite rädd när det gäller träning. Kommer jag klara av att äta bra och träna med måtta när jag börjar göra det på allvar eller kommer det bli som det blev senast?

Vet att jag kommer klara det men tankarna finns ingrodda djup djupt inom mig. Och när någon kommer med en sån kommentar dyker dessa tankar upp igen.

Feta lår? Skulle inte vilja påstå det. Fetare än för några år sen ja, men just nu är min kropp så som den skall vara. Frisk och hälsosam.

//Carco

5

Gillar

Kommentarer