Gott nytt år - så var mitt 2019

Tänk att detta år redan lider mot sitt slut. Det har gått så snabbt så jag knappt hängt med, men ack vad mycket som hänt. 2019 är året då jag fått träffa många starka kvinnor, fått jobb på den arbetsplats jag drömt om sedan jag var liten, tagit examen, gått igenom en jobbig operation och fått uppleva en massa kärlek.


Mitt 2019 började med att jag började min praktik på SVT Nyheter Västmanland. Jag kommer ihåg när jag var liten och familjen semestrade i Sverige. Varje gång vi åkte förbi TV-huset i Stockholm drömde jag mig bort och hade en stor dröm om att en dag få jobba på SVT. Inte bara jobba där utan att få jobba som programledare. I år har jag kommit en bit på vägen. Jag jobbar på en underbart arbetsplats och vet att jag en dag kommer uppnå min dröm, om jag fortsätter att jobba hårt.

Februari kom och några dagar innan min födelsedag upptäckte jag en klump i mitt bröst. Min födelsedag firades i Söderköping och senare med goda vänner. Väl hemma i Västerås kontaktades en läkare och som jag kämpade med att tjata till mig en tid för att få undersöka den där lilla klumpen i mitt bröst.

Mars gick snabbt och april kom. Jag och min pojkvän firade 3 år tillsammans och UNG19 körde igång. Vilket för övrigt var ett super kul läger att planera. Sista kvällen på lägret fick jag ta emot pris som årets FN-ungdom 2019.

I maj var det slutspurt i plugget och jag åkte två veckor hem till min by i Finland - Kronoby. Umgicks med familjen och laddade batterierna inför den kommande examen och operationen som snart skulle göras. Ja läkarna hade sagt att det inte skulle behövas någon operation för klumpen i mitt bröst, men analysen visade något annat. Vistelsen i Kronoby var välbehövlig i maj.

Mina syskon betyder så mycket för mig trots att jag bor i ett annat land. De är fantastiska, varenda en av dem! Jag är även så tacksam över alla mina vänner och min pojkvän. Ni är underbara! När jag flyttade till Sverige var det tufft att lämna alla vänner och inte kunna umgås med dom varje helg. Jag håller kontakten med dom, självklart, men ändå. Jag är även lyckligt lottad över att ha fått så många fina vänner här i Sverige. Ni är underbara!

Sommaren anlände och jag fick min examen. Började även jobba på heltid på SVT och fick möjligheten att syssla med det jag brinner för varje dag, journalistiken. Det känns fortfarande lite skumt att ha tagit examen och jobba, men jag trivs. Sommaren var underbar, ren resa till Cypern, konserter och många minnen som skapades.

Min klump i bröstet opererades bort under sommaren vilket var oerhört jobbigt. Återhämtningen fysiskt gick bra, men det vara mycket att tänka på. Att lära sig att acceptera sin kropp igen och många tankar som dök upp som även brukade poppa upp under åren då jag var sjuk i ätstörning. Nu känns det bättre, men det har tagit tid att acceptera mig själv.

Hösten anlände och jag fick möjlighet att gå på Kristallen galan. Vilket var hur kul som helst. Lilla jag på Kristallen. Hösten gick i raketfart, men även under dessa månader hann jag med mycket. Konserter, träffa vänner och ta hand om mig själv.

November och december passerade också hur snabbt som helst. Musikhjälpen i Västerås, träffa vänner , familjen och fira jul. Tack för i år! Tack för att ni läser min blogg. Ni är underbara! Älskar er!

Gott nytt år!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Jenniey Love,
Åh vilken fin summering av året som nu börjar lida mot sitt slut. Gott nytt år på dig. kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
Carcos
Carcos,
Tack! Detsamma till dig❤️
nouw.com/carcos